Viotta Law - Daan Holtus

Studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht (LLB, LLM – Onderneming en Recht, specialisatie commercieel vastgoedrecht) en Law and Business aan de Católica Porto Business School waar hij zich specialiseerde in het ondernemingsrecht. Na diverse studentstages in de advocatuur is Daan per december 2020 in dienst getreden bij Viotta Advocaten als advocaat-stagiair.

In 2018 was Daan (parttime) bestuurslid bij non-profitorganisaties Stichting Acta Rechtshulp Utrecht en Stichting AIESEC Utrecht

Expertise.

Gespecialiseerd in de ondernemingsrechtelijke advies- en commerciële procespraktijk. Expertise in het adviseren en procederen op het gebied van ondernemingsrecht en het adviseren van startende ondernemingen. Daan heeft ervaring opgedaan op het gebied van fusies en overnames, de commerciële rechtspraktijk en corporate litigation.

Daan Holtus.

Recente zaken.

Daan Holtus.

Artikelen.

14 / 12 / 2021

MSV Tragos aan de publieke schandpaal genageld na desastreuze ontgroening

MSV Tragos is de volgende studentenvereniging die aan de publieke schandpaal wordt genageld. Deze publicatie kan desastreuze gevolgen hebben. Welke juridische stappen kunnen zij ondernemen?

BEKIJK ARTIKEL