Bent u het niet eens met een uitspraak van de rechter? Dan kunt u daarvan in hoger beroep komen. Hiervoor moet u een advocaat in de arm nemen. De advocaten van VIOTTA hebben ruime ervaring met procedures in hoger beroep en procederen regelmatig bij gerechtshoven.

De voorwaarden voor hoger beroep

U mag niet in alle gevallen in hoger beroep gaan. Dat kan namelijk alleen als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U heeft een advocaat voor het hoger beroep.
  • Het financiële belang van uw zaak is groter dan EUR 1.750.
  • De uitspraak van de rechter in eerste aanleg is niet ouder dan 3 maanden.
  • Na een Kort Geding geldt dat u 4 weken de tijd heeft om in hoger beroep te komen.

Brede ondersteuning van uw organisatie

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring met tal van zaken in hoger beroep. Van zaken over de aansprakelijkheid van bestuurders of commissarissen tot commerciële geschillen met een business partner. Het maakt daarbij niet uit of u investeerder bent of een onderneming drijft. Wij begeleidden al talloze ondernemingen in hoger beroep: van (middel)grote ondernemingen tot familiebedrijven en van beursgenoteerde ondernemingen tot start-ups.

 

Viotta Law - Mergers

Ook hulp na het hoger beroep

Als u bij VIOTTA een advocaat voor uw hoger beroep inschakelt, bent u verzekerd van deskundige hulp. Van het eerste moment tot het bittere einde. Met het einde bedoelen we ook de periode na het hoger beroep. De uitkomst in hoger beroep kan eventueel aanleiding geven tot het treffen van een schikking of het volgen van mediation. Ook daarin helpen we u graag verder. En bent u het niet eens met de uitspraak in hoger beroep? Dan staan we u ook bij als u in cassatie gaat bij de Hoge Raad. En waar nodig, maken we gebruik van ons internationale netwerk van advocaten om tot een goede uitkomst te komen.

Advocaat hoger beroep nodig? Schakel VIOTTA in

Wilt u van een uitspraak van de rechter (in een bodemprocedure of een Kort Geding) in beroep komen? Schakel dan een advocaat van VIOTTA in. Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis weten we precies hoe we een hoger beroep in de meest uiteenlopende zaken moeten aanpakken. We ondersteunen u messcherp, met een kritische blik en altijd met oog voor de kosten. Als u onze hulp inroept, doen we eerst een korte quick scan. Vervolgens nemen wij aan de hand van deze quick scan met u de voorzienbare kosten met u door. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Wil je in contact komen met VIOTTA?

Contact VIOTTA.

By VIOTTA.

Recent cases.

This is what we do best.

Expertise.