Verbintenissenrecht advocaten

Verbintenissenrecht is de basis van het Nederlands recht. Dit rechtsgebied regelt de rechtsverhouding tussen partijen. Dit kan te maken hebben met overeenkomsten en de rechten en plichten die daaruit voortvloeien, maar ook met bijvoorbeeld onrechtmatige daad en de fase voor het aangaan van een overeenkomst: de precontractuele fase.

De advocaten van VIOTTA hebben jarenlange ervaring bij de advisering over het verbintenissenrecht en bij het voeren van procedures. Welke zaak u ook bij ons aandraagt, dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u met de juiste kennis en expertise van begin tot eind bijstaan.

Het belang van een advocaat verbintenissenrecht

Wanneer er zakelijke afspraken tussen twee partijen zijn gemaakt, worden deze opgemaakt in een contract. In dit contract worden de (mondelinge) afspraken omgezet naar de officiële rechten en plichten van beide partijen. Ondanks dat de afspraken van de samenwerking zwart-op-wit staan, kan het echter voorkomen dat er een conflict ontstaat over de verwachtingen die er bestaan bij beide partijen. In zo’n geval wordt er eerst gekeken naar wat er precies in het contract staat. Daarom is het ontzettend belangrijk om tijdens het opstellen van een contract een gespecialiseerde advocaat in te schakelen. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd volledig ingedekt bent.

Wil je in contact komen met VIOTTA?

Contact VIOTTA.

Advocaat verbintenissenrecht nodig? VIOTTA helpt

Voorkomen is beter dan genezen. Bij VIOTTA beschikken we over veel internationale expertise in het verbintenissenrecht. Onze bedreven advocaten adviseren en onderhandelen dagelijkse over contracten. Als u op het punt staat om een verbintenis aan te gaan, maken zij het contract waterdicht, zodat de kans op een later conflict minimaal blijft. 

Wanneer u met VIOTTA in zee gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Wij hechten te allen tijde waarde aan het kostenaspect en houden er niet van om onze cliënten onaangenaam te verrassen met onvoorziene uitgaven. Daarom weet u bij ons altijd direct waar u aan toe bent.

Bent u op dit moment op zoek naar een advocaat verbintenissenrecht? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat ons uw zaak tot een goed einde brengen.

Wil je in contact komen met VIOTTA?

Contact VIOTTA.

By VIOTTA.

Recent cases.

This is what we do best.

Expertise.