Nationale & internationale kapitaalmarkttransacties

Uw onderneming heeft behoefte aan (additioneel) kapitaal. Daarom bent u geïnteresseerd in het vergroten van het eigen vermogen of het aantrekken van vreemd vermogen. Of wellicht heeft u aan alternatieve financieringsvormen gedacht. De advocaten van VIOTTA hebben jarenlang kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van nationale en internationale capital market transacties en zetten die kennis en ervaring graag voor u in.

 

IPO’s, SPAC & Debt Capital Market Transacties

Onze juridische experts zijn in staat succesvolle equity capital market transacties te begeleiden. Daabij kunt u denken aan een traditionele beursgang (IPO) of een zogenaamde ‘SPAC’. Ook kunt u denken aan debt capital market transancties, zoals de uitgifte van obligaties (high yield debt of investment grade debt). En als dergelijke transacties een internationaal karakter hebben, dan werken de advocaten van VIOTTA nauw samen met buitenlande advocatenkantoren.

De expertise van VIOTTA

Equity Capital Markets
De advocaten van VIOTTA hebben ruime ervaring met het begeleiden van ondernemingen bij een beursgang (IPO) en hebben zowel Nederlandse als buitenlandse ondernemingen geadviseerd bij hun notering aan Euronext Amsterdam, de New York Stock Exchange (NYSE) en de NASDAQ.

SPACs
Een alternatieve beursnotering door middel van een zogehetenSpecial Purpose Acquisition Companies (afgekort als SPAC’s) zijn beursgenoteerde ondernemingen zonder bedrijfsactiviteiten die gefinancierd worden door investeerders door middel van extra kapitaal en die daarna proberen te fuseren met niet-beursgenoteerde bedrijven.

Debt Capital Markets
De advocaten van VIOTTA hebben bovendien ruimschoots ervaring met: De uitgifte van stand alone obligaties (high yield debt of investment grade debt); en het opstellen van debt issuance programma’s voor retail-beleggers en voor professionele marktpartijen); zogenoemde ‘direct loans‘.

Advies nodig? Schakel VIOTTA in

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in nationale en internationale kapitaalmarkttransacties? Neem dan contact met ons op.

Wil je in contact komen met VIOTTA?

Contact VIOTTA.

By VIOTTA.

Recent cases.

By VIOTTA.

Recent Articles.

10 / 01 / 2022

Fout van 5 miljoen bij PICNIC door Stock Appreciation Rights (SARs)

Het financieele dagblad maakt melding van een enorme rekenblunder ofwel een ‘material misstatement’ in de jaarrekening van Picnic van 5 miljoen.

READ ARTICLE

This is what we do best.

Expertise.