Bij VIOTTA zijn wij altijd op zoek naar versterking van ons team. Denkt u dat u een waardevolle aanvulling op ons team bent? Dan kijken wij uit naar uw sollicitatie.

Ontdek hoe VIOTTA u kan helpen.

Neem contact op.

Koningslaan 17, 1075 AA Amsterdam
Volg ons op social media:
Viotta Law - Viottaadvisedyourdesq

Over VIOTTA

VIOTTA is een dynamisch advocatenkantoor dat Tom en Dirk de Waard in 2018 hebben opgericht. Daarvoor hebben zij beiden jarenlang gewerkt en ervaring opgedaan in de (internationale) advocatuur. Inmiddels is VIOTTA uitgegroeid tot een boutique kantoor gespecialiseerd op het gebied van Corporate/M&A, contractenrecht en Corporate & Commercial Litigation. 

De advocaten van VIOTTA zijn doorgewinterd en ervaren. Dankzij de compacte omvang schakelt VIOTTA snel en concurreren we met advocatenkantoren van het hoogste niveau. Dat is onder meer te danken aan onze jarenlange internationale ervaringen in de advocatuur. 

Onze advocaten krijgen veel vrijheid, verantwoordelijkheid en begeleiding om zich zowel op persoonlijk als juridisch vlak te ontwikkelen. 

Aan de slag als advocaat bij VIOTTA

VIOTTA is een advocatenkantoor in ontwikkeling en komt graag in contact met advocaat-medewerkers met minimaal 4 jaar ervaring in de advocatuur. VIOTTA is op zoek naar advocaten die ondernemend zijn en hun eigen praktijk verder willen uitbouwen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@viottalaw.com.

Aan de slag als stagiair(e) bij VIOTTA

Bent u op zoek naar een stageplaats waar u zich volop kunt ontwikkelen en leren van onze scherpe en ervaren advocaten? Vanaf dag één draait u volop mee: van een cliëntbespreking tot een zitting. Wij rekenen op uw ondersteunende werkzaamheden die de basis leggen voor een veelbelovende carrière in de advocatuur.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@viottalaw.com.

Solliciteer direct of neem contact op

Bij ons gaan advocaten direct aan de slag  om in teamverband mee te werken aan juridisch interessante zaken. Ook krijgen advocaten de ruimte om hun eigen praktijk (verder) uit te bouwen. Daarnaast profiteren zij bij VIOTTA van de grote mate van zelfstandigheid, de prettige werksfeer en bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden. 

Denkt u dat u perfect binnen het team van VIOTTA past? Solliciteer vandaag nog. Als u vragen heeft, beantwoorden we die natuurlijk graag. In dat geval adviseren we telefonisch contact op te nemen via 020 218 25 84.

Wil je in contact komen met VIOTTA?

Contact VIOTTA.

VIOTTA is een advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam gespecialiseerd in het adviseren op het gebied van ondernemingsrecht, fusies en overnames, contractenrecht en corporate & commercial geschillenbeslechting. Wij adviseren bij transacties en procederen in commerciële geschillen. VIOTTA geeft juridisch advies aan haar cliënten over Nederlandse ondernemingsrechtelijke aangelegenheden, zoals corporate governance, bestuursstructuren, bestuurstaken en -verplichtingen, joint ventures en andere samenwerkingsverbanden. VIOTTA adviseert kopers, verkopers, management en andere belanghebbenden bij binnenlandse en grensoverschrijdende fusies en overnames (M&A).

Door VIOTTA.

Recente zaken.