Een carrière bij VIOTTA

VIOTTA is een dynamisch advocatenkantoor opgericht in 2018 bestaande uit een team van 6 gespecialiseerde advocaten. De advocaten van VIOTTA hebben jarenlange ervaring opgedaan in de (internationale) advocatuur. Inmiddels is VIOTTA uitgegroeid tot een boutique kantoor gespecialiseerd op het gebied van Ondernemingsrecht, Fusies & Overnames (M&A), contractenrecht en Corporate & Commercial Litigation. 

Ontdek hoe VIOTTA u kan helpen.

Neem contact op.

Koningslaan 17, 1075 AA Amsterdam
Volg ons op social media:

De advocaten van VIOTTA zijn doorgewinterd en ervaren. Dankzij de nauwe samenwerking schakelt VIOTTA snel en concurreren we met advocatenkantoren van het hoogste niveau. Onze klanten zijn grote en middelgrote ondernemingen uit Nederland en het buitenland.

Bij VIOTTA zijn wij altijd op zoek naar versterking van ons team. Onze advocaten krijgen veel vrijheid, verantwoordelijkheid en begeleiding om zich zowel op persoonlijk als juridisch vlak te ontwikkelen. Denkt u dat u een waardevolle aanvulling op ons team bent? Dan kijken wij uit naar uw sollicitatie.

Hieronder de vacatures die momenteel openstaan bij VIOTTA.

Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht

VIOTTA is op zoek naar een advocaat-medewerker met expertise in het ondernemingsrecht in het algemeen en meer specifiek corporate en commercial litigation. Je bent verantwoordelijk voor de processtrategie en het opstellen van processtukken in samenwerking met  cliënten en de andere advocaten van VIOTTA. Je werkt mee aan verschillende langjarige procedures en er is ruimte voor het opbouwen van je eigen praktijk.

Je krijgt de vrijheid en de begeleiding om jezelf persoonlijk en je eigen praktijk zelfstandig te ontwikkelen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en je werkt afwisselend zelfstandig voor een cliënt in een juridisch geschil of in een team aan verschillende ondernemingsrechtelijke zaken.

VIOTTA is op zoek naar een advocaat met tenminste 4-6 jaar ervaring in bovengenoemde rechtsgebieden. Je beschikt over een zorgvuldig juridisch analytisch vermogen en grote taalkundige vaardigheid in het overbrengen van de standpunten van je cliënt in zowel woord als geschrift. Bij ons gaan advocaten direct aan de slag  om in teamverband mee te werken aan juridisch interssante zaken. Ook krijgen advocaten de ruimte om hun eigen praktijk (verder) uit te bouwen. Daarnaast profiteren zij bij VIOTTA van de grote mate van zelfstandigheid, de prettige werksfeer en bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden.

  • Een plek in een hecht en ambitieus team bij een snelgroeiend advocatenkantoor
  • Goede work life balance, en mogelijkheid voor thuiswerkplek
  • Goed salaris, met een interessante bonusregeling
  • Een kans om een eigen praktijk uit te bouwen en mee te werken aan de verdere groei van het kantoor.
  • Kantoor in een van de mooiste straten aan het Vondelpark.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met dirk.dewaard@viottalaw.com of bel +31 20 248 06 00.

Werkstudent / Student
stagiaire

Ben je op zoek naar een stageplaats waar je jezelf volop kunt ontwikkelen en leren van onze scherpe en ervaren advocaten? Vanaf dag één draai je volop mee: van een cliëntbespreking tot een zitting. Wij rekenen op uw ondersteunende werkzaamheden die de basis leggen voor een leerzame aanvulling op de studie en een mogelijk veelbelovende carrière in de advocatuur.

Wij zoeken een derde jaars bachelor of vierde jaars master student Rechtsgeleerdheid (WO). Kennis in het ondernemingsrecht en contractenrecht dan wel procesrecht is een must. Ondernemende student die beschikt over een zorgvuldig juridisch analytisch vermogen en grote taalkundige vaardigheid. Goede beheersing van de Nederlands en het Engels.

Periode van 2 tot 6 maanden. Fulltime dan wel parttime is mogelijk. Een goed salaris en werken op een top locatie aan het Vondelpark met een leuk team van ambitieuze advocaten.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via dirk.dewaard@viottalaw.com of bel +31 20 248 06 00.

Solliciteer direct of neem contact op

Bij ons gaan advocaten direct aan de slag  om in teamverband mee te werken aan juridisch interessante zaken. Ook krijgen advocaten de ruimte om hun eigen praktijk (verder) uit te bouwen. Daarnaast profiteren zij bij VIOTTA van de grote mate van zelfstandigheid, de prettige werksfeer en bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden. 

Denkt u dat u perfect binnen het team van VIOTTA past? Solliciteer vandaag nog. Als u vragen heeft, beantwoorden we die natuurlijk graag. In dat geval adviseren we telefonisch contact op te nemen via +31 (0)20 248 06 00.

Door VIOTTA.

Recente zaken.